Politica de confidentialitate
TERMENI SI CONDITII REFERITOARE LA DATELE CU CARACTER PERSONAL
CABINET DE AVOCAT BANICIOIU RODICA, persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, b-dul Preciziei nr 17, sector 6, aplica urmatoarele Termene si Conditii privitoare la datele cu caracter personal oferite companiei prin intermediul formularelor de contact, dar si prin intermediul altor canale de comunicare.
Aceasta rubrica se refera la datele personale pe care dumneavoastra ni le puneti la dispozitie prin initierea contactului, plasare de intrebari sau pentru orice alt motiv ce duce la transmiterea acestor date catre noi.
Ce date colectam?
Colectam datele dumneavoastra atunci cand interactionati cu noi, prin orice modalitate, inclusiv contactele din formularul dedicat, contactele pe email, apelurile telefonice.. Infomatiile colectate si prelucrate de noi pot include, dar nu se limiteaza la: numele, adresa de email, numarul de telefon, si orice alte informatii oferite voluntar. Nu vom colecta si nu vom prelucra date sensibile cu caracter personal.
Adresa Internet Protocol (IP) se colecteaza automat la fiecare vizita. Aceasta este necesara pentru conectarea calculatorului la internet, informatii de conectare, tipul de browser, setari de timp, extensii ale browserului, sistemul de operare. Putem primi si de la terte parti datele dumneavoastra personale. Acestea vor fi gestionate conform acordului oferit de dumneavoastra acestor terte parti si in limitele agreate cu acestea.
Cand sunt colectate datele dumneavoastra?
In urma interactunii cu compania noastra, folosind fie formularele de contact disponibile pe site, fie adresa de email, telefon, chat sau alte forme de initiere a contactului duc la colectarea datelor dumneavoastra.
Cum folosim aceste date?
Nu va utilizam datele pentru a va transmite comunicari de marketing decat daca optati in mod expres pentru o astfel de comunicare. Pagina noastra de internet va ofera, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact. Datele pe care le introduceti in formularul de contact sunt prelucrate pe baza interesului nostru legitim de a raspunde la solicitarea dumneavoastra si/sau de a pastra o evidenta a reclamatiei dumneavoastra, solicitarii dumneavoastra de indelinirea a unor cerinte, si altele.
Cine are acces la aceste date?
Datele dumneavoastra sunt accesibile unui numar mic de angajati care au un motiv pentru procesarea lor. Nu vom vinde niciodata datele dumneavoastra personale in nicio conditie, catre terte parti.
Drepturile dumneavoastra
Aveti o suma de drepturi vis a vis de datele dumneavoastra cu caracter personal: Dreptul de a fi informat cu privire la folosirea datelor dumneavoastra cu caracter personal Dreptul de a avea datele procesate intr-o maniera corecta, legala si transparenta Dreptul de a avea acces la datele dvs personale Dreptul de a solicita modificarea, transferul sau stergerea acestor date Dreptul de a refuza continuarea procesarii acestor date Dreptul de a obiecta proceselor de decizie automate, influentate de aceste date, care produc efecte legale Dreptul de a va adresa autoritatilor competente cu privire la incalcarea drepturilor dvs. Accesul la date, modificarea sau stergerea lor Puteti solicita vizualizarea, modificarea sau stergerea datelor oricand, prin email catre adresa: Toate solicitarile se solutioneaza in termen de 30 de zile de la transmitere. Retragerea consimtamantului Va puteti retrage oricand consimtamantul pentru procesarea datelor dumneavoastra, prin email catre avbanicioiu@gmail.com, solicitare ce va avea efect in 24 de ore de la transmitere, si nu se va aplica retroactiv.
Securitatea si durata stocarii
Datele dumneavoastra sunt stocate in siguranta pe teritoriul UE. Durata pastrarii acestor date este influentata de necesitatea procesarii cerintelor dumneavoastra, dar nu va fi mai mare de 3 ani. Contact
Puteti lua legatura cu noi folosind datele de contact din sectiunea dedicata a site-ului, sau pe adresa: avbanicioiu@gmail.com

ONORARII

Pentru serviciile de consultanţă juridică propunem un abonament de numai
1000 lei/lună, dacă se încheie un contract pe minim 6 luni.

+ Află mai multe

DOMENII DE ACTIVITATE

Drept comercial, Drept civil
Dreptul familiei, Drept comunitar
Dreptul muncii, Drept administrativ
Drept financiar şi fiscal

+ Află mai multe

LEGĂTURI UTILE

În cadrul acestei secţiuni aveţi la dispoziţie legături utile către site-urile pricipalelor insituţii din domeniul juridic Exemplu: www.constitutiaromaniei.ro

+ Află mai multe